Luxe vakantiewoning Egmond aan Zee

[wds id=”4″]

 

ZeeParel is dé plek voor een sfeervolle en luxe vakantiewoning in Egmond aan Zee. Wij bieden drie verschillende vakantiewoningen, die allemaal een prachtige locatie hebben: aan de boulevard en met uitzicht op zee. Elke moderne vakantiewoning zorgt ervoor dat je comfortabel kunt genieten. Dit begint met de uitstekende kwaliteit en unieke bouw van de vakantiewoningen. ZeeParel is zelfs inspiratie geweest voor de realisatie van drie andere panden in de buurt. Ook de luxueuze inrichting met een wasmachine, droger en vloerverwarming leveren een bijdrage aan jouw comfort. En wanneer je de omgeving wilt ontdekken, maakt onze vriendelijke gastheer je graag wegwijs in en rondom Egmond aan Zee. Een heerlijke vakantie gegarandeerd!

Crab

zp-crab-buiten-3

Een bijzonder luxueus appartement in Egmond aan Zee voor zes personen. Gelegen op de eerste verdieping heb je een grandioos uitzicht op zee en kijk je uit over de boulevard.

Lees verder
Direct reserveren

Sea Bass

sea-bass-23

Riant genieten met vier personen in een heerlijk vakantiehuis in Egmond aan Zee; dat doe je in de Sea Bass! Dit vakantiehuis is uitgerust met maar liefst twee aangename terrassen op het zuiden en westen.

Lees verder
Direct reserveren

Flatfish

flat-fish-7

De Flatfish is een comfortabel zomerhuis in Egmond aan Zee, geschikt voor twee personen. Het biedt aanvullend plaats voor nog twee personen. Geniet van de zee, het strand en een prachtig uitzicht!

Lees verder
Direct reserveren

Shrimp

Een bijzonder luxueus appartement in Egmond aan Zee geschikt voor 4 personen! Gelegen op de tweede verdieping van een fantastisch appartementencomplex, voorzien van een  lift.

Lees verder
Direct reserveren

Wil je meer informatie over onze vakantiewoningen in Egmond aan Zee? Of wil je weten wat er in de omgeving te doen is? Neem dan gerust contact met ons op!

Over ZeeParel
Over de omgeving
Contact opnemen