Boek jouw verblijf

Luxe vakantiehuis Noord-Holland

Ben je toe aan vakantie waar je zorgeloos van kunt genieten? Een vakantiehuis waar alles voor je klaar staat met luxe faciliteiten? Een luxe vakantiehuis in Noord-Holland vind je bij De ZeeParel. Onze moderne vakantieappartementen in Egmond aan Zee hebben ook nog eens uitzicht op zee.

Vakantie in Noord-Holland

Vakantie vieren in Noord-Holland staat gelijk aan een veelzijdige vakantie. Deze provincie heeft namelijk alles. Prachtige natuur en duingebieden, het strand en kilometerslange kustlijn en bruisende steden met de leukste uitstapjes. Je kunt tijdens jouw vakantie in Noord-Holland dan ook goed ontspannen, maar ook van alles beleven. Voor jong en oud is er genoeg te doen. Een mooie uitvalsbasis voor jouw vakantie is Egmond aan Zee. Deze populaire badplaats is niet voor niets zeer geliefd onder vakantiegangers.

Boek nu

Vakantiewoning in Egmond aan Zee

De ZeeParel biedt vakantiewoningen aan in Egmond aan Zee. Deze mooie badplaats heeft alles. Je kunt hier naar het zandstrand, de duinen in of wandelen en fietsen door de bossen. Ook de plaats Egmond zit vol leuke boetiekjes, terrassen en restaurants. Een bezoek aan Vuurtoren J.C.J. Van Speijk kan je niet missen tijdens je vakantie. Dit is één van de oudste vuurtorens van Nederland. Voor wie op zoek is naar een actieve vakantie, kan hier ook zijn hart luchten. Ontdek dan de vele watersportactiviteiten en mountainbikeroutes.

Vakantie aan de kust vieren

In Noord-Holland vind je de mooiste stranden van Nederland. Een stranddag kan dan ook haast niet ontbreken tijdens jouw verblijf in een luxe vakantiehuis in Noord-Holland. De ZeeParel ligt aan de kust van Egmond aan Zee. Binnen een paar stappen sta je met je voeten in het zand. Tijdens je vakantie kan je dan ook veel zandkastelen bouwen, strandwandelingen maken of zwemmen in zee. Andere leuke stranden in Noord-Holland vind je in de omgeving vind je in Castricum aan Zee en Wijk aan Zee.

Luxe vakantiehuis Noord-Holland

Luxe vakantiehuis Noord-Holland

De ZeeParel biedt luxe vakantieappartementen aan zee aan. Het bestaat uit één hoofdgebouw en twee losse appartementen. Het hoofdgebouw is een zeer bijzonder bouwwerk. Dit valt meteen op langs de kustlijn van Egmond aan Zee. De appartementen zijn zeer luxe ingericht. Je bent hier van alles voorzien. De opgemaakte bedden, handdoekenpakket en servicepakket liggen voor je klaar. Ook krijg je bij het inchecken koffie cups en een heerlijke fles wijn. Je kan meteen van een zorgeloze vakantie genieten in jouw luxe vakantiehuis in Noord-Holland.

Boek vandaag nog