Boek jouw verblijf

Over De ZeeParel

Onze naam zegt eigenlijk voldoende; een Parel aan de zee van Egmond. Wij zijn een kleinschalig vakantiepark met prachtige woningen aan de mooie Noordzee. Wij nemen alle tijd om je te helpen bij het vinden van een passende accommodatie om een bijzondere vakantie te vieren.

Vakanties met zeezicht

De ZeeParel is te vinden aan Boulevard 72 in Egmond aan Zee. Het is één van de meest opvallende gebouwen aan de kust. Het bijzondere bouwwerk bestaat uit een hoofdgebouw met drie appartementen, verdeeld over drie lagen. Achter dit hoofdgebouw staan twee vrijstaande vakantiehuizen. De vakantiewoningen van de ZeeParel bieden een unieke ervaring, dankzij de prachtige architectuur en de kwaliteit van de vakantiewoningen. Natuurlijk zijn alle woningen modern en luxueus ingericht. Maar nog beter: ze hebben allemaal een perfect uitzicht op zee. Zo kun je genieten van een heerlijke vakantie met zeezicht!

Liefhebber van watersport?

Kijk ook eens bij De MeerParel voor onze mooie woningen aan het Uitgeestermeer. Verschillende types woningen voor ieder wat wils

Over de ZeeParel