Boek jouw verblijf

Vakantieappartement aan zee

Niets is fijner dan een vakantie aan de kust. Met de zee en het strand dichtbij kan de vakantie direct beginnen. Wandelen en fietsen over de duinen of even uitwaaien langs de kustlijn. Tijdens jouw vakantie in een vakantieappartement aan zee kom je helemaal tot rust. Ontdek het zelf in De ZeeParel, een luxe vakantiewoning in Egmond aan Zee.

Een vakantie in Egmond aan Zee

Wanneer je aan vakantie denkt, denk je al snel aan zon, zee en strand. Voor veel mensen is Egmond aan Zee dan ook de ideale vakantiebestemming. Gelegen aan de zee, maar ook vlakbij natuurgebieden en bruisende steden. Een vakantie in Egmond aan Zee biedt dan ook iedere type vakantieganger de ideale vakantie. Een rustige vakantie in de natuur, een ontspannen vakantie aan het strand of een actieve vakantie vol uitstapjes. Tijdens jouw vakantie in een vakantieappartement aan zee van De ZeeParel kan het allemaal.

Bekijk alle vakantiewoningen

Luxe vakantieappartement aan zee

Bij de ZeeParel kan je overnachten in zeer luxe uitzichten. Je geniet hier van uitzicht op zee. In een aantal appartementen heb je zelfs panoramische zeezicht. De appartementen hebben allemaal een buitenruimte. Je kunt hier heerlijk ontspannen op zonnige dagen. Bij minder zonnig weer kan je de deuren open zetten en geniet je van meer frisse lucht in jouw vakantieappartement. De appartementen zijn geschikt voor 3 tot 6 personen. Aan alles is gedacht. Je kan dan ook zorgeloos vakantie vieren in jouw vakantieappartement aan zee. Er ligt een handdoekenpakket voor je klaar en er staat een servicepakket op het aanrecht. Ook zijn de appartementen voorzien van een eigen kampeerplaats. Bij het inchecken ontvang je een lekkere fles wijn en koffie cups.

Ontdek de omgeving

Tijdens jouw vakantie aan de kust kan je van alles beleven. In de omgeving vind je verschillende populaire stranden. Daarnaast zijn er eindeloos veel fiets- en wandelroutes in de omgeving. De routes brengen je door de duinen en natuurgebieden langs mooie bezienswaardigheden. Vuurtoren Jan van Speijck in Egmond aan Zee mag je zeker niet missen. Samen met de kinderen kunnen jullie een bezoek brengen aan Zee Aquarium Bergen. Hier kan je zeehonden en andere waterdieren van dichtbij bekijken.

Bekijk alle activiteiten in de omgeving

Vakantieappartement aan zee

De ZeeParel in Egmond aan Zee

Voor een luxe vakantieappartement aan zee kan je uitstekend terecht bij De ZeeParel. In één van de opvallendste gebouwen aan de kust vind je mooie appartementen. De ZeeParel bestaat uit één hoofdgebouw en twee losse appartementen. De zee, duinen en het strand is hier altijd dichtbij. De inrichting van de woning past ook bij de uitstraling van het bijzonder bouwwerk. Alles is modern en luxe ingericht.