Boek jouw verblijf

Vakantiewoning Egmond aan Zee

Nergens geniet je zo van een ontspannen vakantie als in een vakantiewoning in Egmond Aan Zee. Het geluid van de golven, wandelingen over de duinen of een heerlijke stranddag…Tijdens een vakantie aan zee kom je helemaal tot rust. Zeker in een zeer luxe en unieke vakantiewoning in Egmond aan Zee van De ZeeParel.

Luxe vakantiewoning in Egmond aan Zee

Wanneer je langs de kust van Egmond aan Zee loopt. Valt een gebouw direct op. Het gebouw heeft een bijzondere uitstraling en prachtig uitzicht op zee. Ervaar zelf een heerlijk verblijf in dit opvallende gebouw aan zee bij De ZeeParel. De luxe appartementen zijn verdeeld over één hoofdgebouw en twee losse appartementen. In deze prachtige appartementen aan zee geniet je altijd van zeezicht.

Een vakantiewoning in Egmond aan Zee is standaard voorzien van alle gemakken. De luxe inrichting en ruime buitenterrassen zorgen voor een bijzonder aangenaam verblijf. In vakantiewoning de Shrimp geniet je zelfs van panoramisch uitzicht. De vakantiewoningen zijn geschikt voor drie tot zes personen.

Bekijk alle vakantiewoningen

Vakantieappartement aan zee met z’n tweeën of het hele gezin

Een vakantiewoning in Egmond Aan Zee is voor iedereen een heerlijke vakantiebestemming. Hier kan je echt even samen uitwaaien. Met zijn tweeën beleef je een heerlijk romantisch verblijf onder de prachtige sterrenhemel. Zie je het al voor je? Wakker worden in een tweepersoonskamer met direct uiticht over de schitterende Noordzee. Je stapt zo de deur uit en maakt samen een prachtige wandeling langs de zee. Maar ook met het gezin is er vermaak voor iedereen. Zandkastelen bouwen, watersporten of zwemmen…het kan allemaal!

Vakantie in Egmond aan Zee

De badplaats Egmond aan Zee is ontzettend populair. Dat vinden wij ook niet zo gek. Deze mooie badplaats heeft namelijk veel te bieden. Een mooi strand, leuke winkelstraat en een prachtig duingebied. Voor jong en oud is hier van alles te beleven. Zeker in de zomermaanden tovert deze badplaats om naar een bruisende plek.

vakantiewoning egmond aan zee

Uitstapjes in de omgeving van Egmond aan Zee

Een vakantie aan zee biedt letterlijk een zee aan mogelijkheden. Er is namelijk ontzettend veel te doen in Egmond Aan Zee. Van rustgevende strandwandelingen of fietstochten door de duinen tot een adrenaline kick met blokarten of kitesurfen. Een aantal van onze tips in de omgeving van Egmond aan Zee:

  • Vuurtoren Jan van Speijck
  • Zee Aquarium Bergen
  • Abdij van Egmond
  • Wandelen over de duinen
  • Mountainbiken 
  • Kaasmarkt in Alkmaar
  • Beverwijkse Bazaar
  • (Kite)surfen

Bekijk alle activiteiten in de omgeving

Kom je langs?

Ben je toe aan een compleet zorgeloze vakantie in een luxe vakantiewoning in Egmond Aan Zee? Wanneer je houdt van luxe, comfort, ontspanning en schitterende natuur, dan is een vakantiehuis aan zee van de ZeeParel de juiste keuze. Schone handdoeken, fris beddengoed en een lekker flesje hebben we al voor je klaargelegd. We hopen je snel te verwelkomen!

Vakantiehuis boeken