Onze woningen

Luxe vakantiewoningen in Egmond aan Zee

De ZeeParel is dé plek voor een sfeervolle en luxe vakantiewoning in Egmond aan Zee. Wij bieden vijf verschillende vakantiewoningen, die allemaal een prachtige locatie hebben: aan de boulevard en met uitzicht op zee. Elke moderne vakantiewoning zorgt ervoor dat je comfortabel kunt genieten. Dit begint met de uitstekende kwaliteit en unieke bouw van de vakantiewoningen. De ZeeParel is zelfs inspiratie geweest voor de realisatie van drie andere panden in de buurt. Ook de luxueuze inrichting met een wasmachine, droger en vloerverwarming leveren een bijdrage aan jouw comfort. En wanneer je de omgeving wilt ontdekken, is dit de uitgelezen locatie in Egmond aan Zee. Een heerlijke vakantie gegarandeerd!

dec 5, 2020 - za
Egmond aan Zee, NL
4°C
Wind 14 km/u, ZZO
Vochtigheid 92%
Luchtdruk 746.31 mmHg

Crab

Een bijzonder luxueus appartement in Egmond aan Zee voor zes personen. Gelegen op de eerste verdieping heb je een grandioos uitzicht op zee en kijk je uit over de boulevard.

Lees verder & direct reserveren

Sea Bass

Riant genieten met vier personen in een heerlijk vakantiehuis in Egmond aan Zee; dat doe je in de Sea Bass! Dit vakantiehuis is uitgerust met maar liefst twee aangename terrassen op het zuiden en westen.

Lees verder & direct reserveren

Flatfish

De Flatfish is een comfortabel zomerhuis in Egmond aan Zee, geschikt voor twee personen. Het biedt aanvullend plaats voor nog twee personen. Geniet van de zee, het strand en een prachtig uitzicht!

Lees verder & direct reserveren

Shrimp

Een bijzonder luxueus appartement in Egmond aan Zee geschikt voor 4 personen! Gelegen op de tweede verdieping van een fantastisch appartementencomplex, voorzien van een  lift.

Lees verder & direct reserveren

Lobster

Mooi appartement op de begane grond.