Onze woningen - Zeeparel

Luxe vakantiewoningen in Egmond aan Zee

De ZeeParel is dé plek voor een sfeervolle en luxe vakantiewoning in Egmond aan Zee. Wij bieden vijf verschillende vakantiewoningen, die allemaal een prachtige locatie hebben: aan de boulevard en met uitzicht op zee. Elke moderne vakantiewoning zorgt ervoor dat je comfortabel kunt genieten. Dit begint met de uitstekende kwaliteit en unieke bouw van de vakantiewoningen. De ZeeParel is zelfs inspiratie geweest voor de realisatie van drie andere panden in de buurt. Ook de luxueuze inrichting met een wasmachine, droger en vloerverwarming leveren een bijdrage aan jouw comfort. En wanneer je de omgeving wilt ontdekken, is dit de uitgelezen locatie in Egmond aan Zee. Een heerlijke vakantie gegarandeerd!

jan 27, 2022 - do
Egmond aan Zee, NL
9°C
Wind 16 km/u, W
Vochtigheid 70%
Luchtdruk 765.07 mmHg

Crab

Een bijzonder luxueus appartement in Egmond aan Zee voor zes personen! Gelegen op de eerste verdieping heb je een grandioos uitzicht over de prachtige zee en zicht op de boulevard.

Lees verder & direct reserveren

Sea Bass

Aangenaam genieten in een heerlijke vakantiewoning in Egmond aan Zee voor vier personen! Vakantiehuis Sea Bass is voorzien van een volledig ingerichte keuken, een comfortabele badkamer en voldoende kastruimte. Dankzij de grote ramen heb je een grandioos uitzicht op zee.

Lees verder & direct reserveren

Flat Fish

Een aangename vakantiewoning in Egmond aan Zee: dat is de Flat Fish! Het zomerhuis is geschikt voor drie personen. De Flatfish heeft één slaapkamer op de eerste verdieping met drie bedden. Het terras zorgt ervoor dat je voortdurend beschikt over een fantastisch uitzicht.

Lees verder & direct reserveren

Lobster

Een bijzonder luxueus appartement in Egmond aan Zee voor zes personen! Gelegen op de begane grond heb je een grandioos uitzicht over de prachtige zee en zicht op de boulevard.

Lees verder & direct reserveren

Shrimp

Een bijzonder luxueus appartement in Egmond aan Zee geschikt voor 5 personen! Gelegen op de tweede verdieping van een fantastisch appartementencomplex, voorzien van een  lift. Het appartement zelf heeft twee verdiepingen.

Lees verder & direct reserveren